Drie kamers van Domaine des Ecureuils zijn op de eerste verdieping. Alle kamers hebben een eigen badkamer, een tweepersoonsbed (160 x 200), airconditioning, kluisje en haardroger. Badkamers zijn voorzien van handdoeken, badjassen en badlakens voor aan het zwembad. Elke kamer heeft zijn eigen kleur en stijl en is romantisch en comfortabel ingericht.

Willem

 

Ruime kamer in blauwe en zandkleurige tinten. Door de luxe uitstraling voelt u zich werkelijk koninklijk. De badkamer heeft een bad, wastafel en toilet.

Gelegen aan de voorzijde van het huis heeft deze kamer een mooi uitzicht over de tuin en de Mont Ventoux.

Joran

 

In wijnrood met beige tinten gedecoreerde kamer met een warme uitstraling. Net zoals bij de kamer Willem heeft u hier een prachtig uitzicht over de mooie tuin en de Mont Ventoux.

Pieter-Jan

 

Een mooie, lichte kamer, geschilderd in de zonnige tinten geel met licht zandkleur. U geniet van een prachtig uitzicht van de Mont Ventoux Ún de Dentelles de Montmirail omdat deze kamer aan de zijkant van het huis gelegen is.

Jolien

 

Luxe kamer, gelegen buiten het huis aan het terras van het zwembad. Voorzien van douche en ligbad, grote wastafel, apart toilet en frigo.